Om oss

Rikter Svendsen AS holder til på Rolvsøy i Fredrikstad hvor vi har samlet all vår virksonhet under ett tak. Vårt anlegg er på 8000 kvadratmeter som foruten produksjonen huser administrasjon, salgs- og utviklingsavdeling, lager og lagerhotell.

Fra skreddersøm til lagerførte varer

Våre designere innen grafisk og industriell design hjelper deg gjerne med å skreddersy dine spesialprosjekter innen preging, produktemballasje og eksponering.

Vi utvikler, produserer og tilbyr alt innen produktemballasje og salgsfremmende produkter for vareeksponering til butikker, showroom og messer. Vi har stor maskinpark innen overtrekking, preging, vakuumforming og plastbearbeiding.

«Alt til butikken»

I vår engrosavdeling tilbyr vi «alt til butikken» som gavepapir, julepapir, bånd, bæreposer, esker, smykkeskrin, smykkeemballasje, gaveartikler, lærvarer, pussemidler, displayer og butikktilbehør.

Vi har lang erfaring med import og innarbeidede relasjoner med gode produsenter fra alle verdenshjørner. Med vår kunnskap og erfaring med riktige produsenter garanterer vi høy kvalitet på alt vi tilbyr våre kunder.

Hvem er våre kunder?

Vi har et bredt spekter av kunder fra gullsmedbransjen og andre detaljister, kjeder/kjøpesenter, produktprodusenter/distributører,
næringsmiddelindustrien, myntverk, farmasøytisk industri, lærvarebransjen, kosmetikkbransjen, hud og hårbransjen, klesbransjen, trykkerier/grafisk og byråer.

Lagerhotell

Vårt lagerhotell er på 2000 kvadratmeter. Lagerlokalene er oppvarmet og betjent. Her lagrer vi varer for våre kunder som kjøper inn høyt volum og som ønsker lagring og partidistribusjon.

Spesialproduksjon

Våre produksjonslokaler streker seg over hele 4500 kvadratmeter der våre dyktige medarbeidere bearbeider plast og kartong. Vi har en stor avdeling for preging av kartong og papir. Trykkerier over hele landet benytter seg av våre tjenester.

Spesialproduksjon består blant annet av:
• Emballasje
• Display
• Foliepreg, digital- og offsettrykk
• Kasjering og stansing
• Vakuumforming
KOntakt oss
crossmenu