Forsendelsespose i plast med logo

Ønsker du emballasje til å beskytte og frakte varer i, som samtidig markedsfører din bedrift? Netthandelpose i plast er et supert alternativ. 

Netthandel-pose i plast med logotrykk

Forsendelsesposer i plast er vår bestselger i fraktemballasje-segmentet. Posene kan leveres i flere forskjellige kvaliteter, design og størrelser. Forsendelsesposer i plast er både plass - og kostnadsbesparende sammenliknet med papirposer og esker. Plast har mange gode egenskaper, blant annet at de tåler vann, noe som er viktig i et land med skiftende vær. Plastposenes tykkelse / kvalitet måles i det som kalles my. Vi anbefaler minimum tykkelse 50 my. 

Antall
Foresendelsesposer i plast kan leveres fra antall 5000 stykk og oppover pr. format.
De største størrelsene kan leveres fra 3000 stykk.

Design og størrelser
Forsendelsesposene kan du få i det designet du ønsker. Disse skreddersyr vi med din logo og dine ønskede farger og mønstre. Standard foliefarge er hvit og sort, som det deretter trykkes logo og farger på. Posene er utformet slik at det er en åpning på den ene siden med en lim-klaff man enkelt river av og forsegler sammen posen med.
Posene kan trykkes i blank eller matt pantone-farge. Det går også an å kombinere blank og matt finish.
Tykkelsen på forsendelsesposen vil også påvirke helhetsinntrykket av posen i aller største grad. En pose av lavere my vil bli mer gjennomsiktig, skrukkete og knitrer mer. En pose av høyere my vil bli stivere, mer robust og mer eksklusiv. Forsendelsesposer i plast kan du få fra 35-100 my. Vi anbefaler og leverer flest poser i 50-70 my.
Forsendelsesposer i plast kan fås med og uten utstanset bærehåndtak. Vår erfaring er at forsendelsesposer med bærehåndtak mottas som god service til kunde. Ofte henter kunden disse varene på et oppgitt hentested, som på post i butikk. Det er da fint for dine kunder å enkelt kunne bære med seg varene videre i et håndtak.
Posene kan leveres med 1 eller 2 lim-klaffer. 2 lim-klaffer er veldig praktisk for deg som ønsker å tilby kundene et retur-alternativ. Dette er også et fint miljø-tiltak som gjør at kunder som ønsker å returnere varen kan gjenbruke samme pose.

Valg av størrelse er viktig både for ditt bruksområde og dine produkter. Er du usikker så hjelper vi deg gjerne. 
Vi tilbyr som utgangspunkt følgende størrelser av netthandel-poser i plast:
Bredde x høyde + lim-klaff (50 mm). Alle poser kan levers med håndtak som utgjør + 60 mm.
165 x 220 + 50 mm
230 x 325 + 50 mm
340 x 420 + 50 mm
400 x 500 + 50 mm
400 x 600 + 50 mm
450 x 500 + 50 mm
450 x 600 + 50 mm 
600 x 540 + 50 mm
700 x 600 + 50 mm

Miljø og kvalitet
Våre plastposer kan du få i den tykkelsen (my) du ønsker.
Vi satser på miljøvennlig og bærekraftig emballasje! Våre plastposer blir produsert i Norge og Skandinavia. Det betyr at du som kunde får kortreiste og miljøvennlige poser med kort leveringstid. Plastposene kan fås i 100% RECY folie, og er 100% resirkulerbare, som vil si at sluttbruker kan resirkulere disse i plast-gjenvinning.

Hva er 100% RECY folie?
100% RECY folie er 100% resirkulert plastfolie. Dette kan merkes på din pose.
Plastposene er også 100% resirkulerbare, som vil si at sluttbruker kan resirkulere disse i plastgjenvinning.

Har du spørsmål rundt noen av våre produkter? Priser, leveringstider, design etc? Send oss en uforpliktende forespørsel eller ta kontakt med en av våre selgere på e-post eller telefon.FORESPØRSEL
Send oss en uforpliktende forespørsel om pris her.
Ønsker du pris på våre produkter? Legg gjerne ved så mye informasjon som mulig for mest nøyaktig pris. Antall, farge, design, kvalitet og utforming – beskriv logo og antall farger som skal trykkes og hvilke størrelser du er interessert i.
ONLINE KATALOG

Katalog

Klikk her for å se brosjyre om bæreposer.
Se katalogenwebshop
crossmenu