Forsendelsespose i papir med logo

Ønsker du emballasje til å beskytte og frakte varer i, som samtidig markedsfører din bedrift? Se vårt utvalg av emballasje til netthandel med din logo og ditt design her. 

Netthandel-pose i papir med logotrykk

NYHET! Ta kontakt. Mer informasjon kommer snart.

Netthandel-emballasje, forsendelsesemballasje, e-handel emballasje, fraktemballasje, postemballasje, web-emballasje, internett-emballasje. Noen av mange betegnelser som brukes om emballasje tilegnet forsendelse av varer fra din butikk eller lager og ut til kunde.

Flere og flere åpner eller har åpnet for utsalg av varer på nett og sosiale medier de siste årene. Emballasje til denne type salg er viktig rent funksjonelt, i all hovedsak for beskyttelse, men også for din profilering. Ønsker du å markedsføre din bedrift så tilbyr vi både fraktposer og fraktesker med din logo og ditt design, på lik linje som ved vanlige bæreposer i plast og papir.

Vi tilbyr standard fraktemballasje også uten logo i flere forskjellige varianter, også alt av frakt-materiell du måtte trenger som pakketape, tape-dispensere, bobleplast, silkepapir osv. Alle til for å dekke ditt total-behov. Se vårt standard sortiment av fraktemballasje og fraktmateriell i vår online katalog eller webshop.


FORESPØRSEL
Send oss en uforpliktende forespørsel om pris her.
Ønsker du pris på våre produkter? Legg gjerne ved så mye informasjon som mulig for mest nøyaktig pris. Antall, farge, design, kvalitet og utforming – beskriv logo og antall farger som skal trykkes og hvilke størrelser du er interessert i.
ONLINE KATALOG

Katalog

Klikk her for å se brosjyre om bæreposer.
Se katalogenwebshop
crossmenu