Gaveposer med logo

Gaveposer tilbyr vi i flere forskjellige kvaliteter, størrelser og fasonger. Disse kan vi folieprege med din logo slik du ønsker.

Gaveposer med logotrykk

Gaveposer er et praktisk, eksklusivt og flott produkt som har flere bruksområder. Disse er fine å bruke som erstatning til innpakningspapir, men også som et suplement. De kan brukes til nettsalg og forsendelse, og har en høy profileringsverdi for deg og din merkevare. 

Vi kan folieprege din logo på gaveposer i papir med hull og limklaff, organza stoffposer, mindre papirposer og smykkeposer. Se våre størrelser, farger og varianter i vår katalog butikkemballasje 2022.

Send oss gjerne en uforpliktende forespørsel dersom det er noe du lurerer på - priser, størrelser, antall etc. Ønsker du gaveposer uten din logo? Se vårt standard lagerførte sortiment i vår webshop.
FORESPØRSEL
Send oss en uforpliktende forespørsel om pris her.
Ønsker du pris på våre produkter? Legg gjerne ved så mye informasjon som mulig for mest nøyaktig pris. Antall, farge, design, kvalitet og utforming – beskriv logo og antall farger som skal trykkes og hvilke størrelser du er interessert i.
ONLINE KATALOG

Katalog

Klikk her for å se brosjyre om bæreposer.
Se katalogenwebshop
crossmenu