Papirposer med logo

Ønsker du bæreposer i papir eller plast, med eller uten logo?Uansett har vi utvalget.

Papirposer med trykk

Som overordnede kategorier innen produktgruppen papirposer tilbyr vi to forskjellige typer av papirposer. Enkle papirposer med tvinnet håndtak og eksklusive lux papirposer.
Innenfor begge produkter tilbyr vi utallige kombinasjoner av design, kvalitet, størrelser, farger og mer som du kan få med din logo og ditt design. Det er ikke alltid like enkelt å ta slike beslutninger, så vi i Rikter Svendsen står klare for å hjelpe deg gjennom hele prosessen fra logo, design, produksjon, logistikk og lagerhold. Ta en titt på hver av produktene for mer info og inspirasjon. Du kan helt uforpliktende sende oss forespørsler på pris og leveringstider fra siden, eller ta kontakt med oss på e-post eller telefon.

BILDE MED KOBLING                                                                    BILDE MED KOBLING
Papirposer med tvinnet håndtak                                                 Lux papirposer

Ønsker du standard papirposer uten logo? Vi fører også et stort varelager av standard produkter som er klare for levering innen få dager. Se vårt standard sortiment her. LINK/HYPERKOBLING til standard sortiment av papirposer.

Forespørsel

Send oss en uforpliktende forespørsel om pris på papirposer her.
Ønsker du pris på våre produkter? Legg gjerne ved så mye informasjon som mulig for mest nøyaktig pris. Antall, farge, design, kvalitet og utforming – beskriv logo og antall farger som skal trykkes og hvilke størrelser du er interessert i.
ONLINE KATALOG

katalog med bæreposer

Klikk her for å se brosjyre om bæreposer.
Se katalogenwebshop
crossmenu